Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom
Ak si radi pripravujete na raňajky vajcia na akýkoľvek spôsob, tak dnešný recept vás určite bude baviť! ;) Chrumkavá celozrnná kôrka, v ktorej je lahodne zapečené vajce, a to všetko…
Horúca miska plná krémového a škoricového bulguru zmiešaná so sladkým banánom, javorovým sirupom a orechmi. Deň je hneď krajší! Kto by si dal? 🙂
Pre krémovejšiu konzistenciu môžete bulgur namočiť do akéhokoľvek mlieka.
Bulgur som si večer v miske zaliala mliekom (mlieko použite akékoľvek, podľa potreby), zakryla potravinárskou fóliou a dala odpočívať cez noc do chladničky.
Ráno som si rúru predhriala na 200 stupňov a pripravila 2 zapekacie misky. Potom som si bulgur vytiahla z chladničky (prebytočné mlieko vyliala) a primiešala všetky ostatné suroviny. Zmes som rozdelila rovnomerne do dvoch zapekacích misiek a zapekala 25-30 minút.
Dobrú chuť.
Vybrané na základe typu jedla.