Zapekaný škoricový bulgur

Info:

2 porcie
Predpríprava: 10 minút
Príprava: 30 minút
Príprava spolu: 40 minút
1 porcia obsahuje:
419 kcal
Sacharidy: 60 g
Tuky: 10 g
Bielkoviny: 16 g

Úvod:

Horúca miska plná krémového a škoricového bulguru zmiešaná so sladkým banánom, javorovým sirupom a orechmi. Deň je hneď krajší! Kto by si dal? 🙂
Pre krémovejšiu konzistenciu môžete bulgur namočiť do akéhokoľvek mlieka.

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

2 ČL - mletá škorica
1/2 šálky - bulgur
2 ČL - kypriaci prášok do pečiva
2 ks - vajce
2 PL - javorový sirup
2 ks - rozpučený banán
1 a 1/2 šálky - voda
4 PL - nasekané vlašské orechy

Postup:

Bulgur som si večer v miske zaliala mliekom (mlieko použite akékoľvek, podľa potreby), zakryla potravinárskou fóliou a dala odpočívať cez noc do chladničky.
Ráno som si rúru predhriala na 200 stupňov a pripravila 2 zapekacie misky. Potom som si bulgur vytiahla z chladničky (prebytočné mlieko vyliala) a primiešala všetky ostatné suroviny. Zmes som rozdelila rovnomerne do dvoch zapekacích misiek a zapekala 25-30 minút.

Dobrú chuť.

Podobné Fit Recepty

Fit Knihy