Zapekaný škoricový bulgur

Zapekaný škoricový bulgur

Výživové Hodnoty:

2 porcií / ks
40 minút
1 porcia obsahuje:
419 kcal
60 g sacharidov
10 g tuku
16 g bielkovín

Popis:

Horúca miska plná krémového a škoricového bulguru zmiešaná so sladkým banánom, javorovým sirupom a orechmi. Deň je hneď krajší! Kto by si dal? :) Pre krémovejšiu konzistenciu môžete bulgur namočiť do akéhokoľvek mlieka.
Air Force 1 Tenisky Low Biele
Tenisky Air Force 1 na našom druhom eshope!

Suroviny:

2 ČL mletá škorica
1/2 šálky bulgur
2 ČL kypriaci prášok do pečiva
2 ks vajce
2 PL javorový sirup
2 ks rozpučený banán
1 a 1/2 šálky voda
4 PL nasekané vlašské orechy

Postup:

Bulgur som si večer v miske zaliala mliekom (mlieko použite akékoľvek, podľa potreby), zakryla potravinárskou fóliou a dala odpočívať cez noc do chladničky.
Ráno som si rúru predhriala na 200 stupňov a pripravila 2 zapekacie misky. Potom som si bulgur vytiahla z chladničky (prebytočné mlieko vyliala) a primiešala všetky ostatné suroviny. Zmes som rozdelila rovnomerne do dvoch zapekacích misiek a zapekala 25-30 minút.

Dobrú chuť.

Ďalšie Fitness Recepty

Cviklové palacinky plnené kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechami

Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi

Recept na Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Chutná blesková paella ako zo Španielska

Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom

Kakaový závin zo špaldovej múky