Lievance z gréckeho jogurtu s ľanovými semienkami
Info:
Úvod:
Dnes ráno som si pochutnávala na týchto nadýchaných, jemných lievancov z gréckeho jogurtu. So špaldovou múkou sú ešte lepšie, nepoznám lepšiu múku na lievance. Prednedávnom som skúšala miesto špaldovej múky skúsiť kokosovú, ale kokosová múka je sypká a nedrží veľmi po hromade spolu s jogurtom.
Grécky jogurt ich urobil pekne jemnými a ľahkými. Navyše som ich obohatila o ľanové semienka. 🙂
Aká je vaša najobľúbenejšia múka pri pečení?
Suroviny:
Postup:
V miske som si zmiešala jogurt, vajce a med. Potom som pomaly pridávala múku s jedlou sódou, ľanovými semienkami a znova premiešala. Nakoniec som zľahka vmiešala banány.
Na panvici som si rozohriala kokosový olej, plameň stíšila na minimum a vytvárala malé lievančeky pomocou lyžice. Opekala som z každej strany cca 1 minútu dozlatista.
Čo si zvolíte na ozdobu?
Dobrú chuť! 🙂