Cinnamon roll lievančeky s proteínom
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Cesto:
Škoricová plnka:
Postup:
Cesto- Všetky suroviny na cesto som si pridala do mixéra a vymixovala úplne dohladka. Zmes som nechala 5-10 minút odpočívať, aby ovsené vločky trochu napučali. Zatiaľ som si pripravila škoricovú plnku.
Plnka- Všetky suroviny som pridala do menšej misky a rukami vymiešala škoricovú pastu (teplo z rúk pekne roztopia kokosový olej). Plnku som premiestnila do igelitového vrecúška a špičku odstrihla, aby mi vznikla na konci malá dierka (ako keď ozdobujete perníky).
Na panvici som si rozohriala trochu kokosového oleja, pridala vždy 2 PL cesta a na vrchu lievančeka som so škoricovou plnkou vytvorila špirálový tvar (ako na škoricovom hniezde). Z každej strany som opekala cca 1 minútu (po každom upečenom lievančeku som servítkou pretrela panvicu, pretože cukor, ktorý vytiekol sa ľahko spáli).
Zdobíme podľa fantázie a chuti. 🙂
Dobrú chuť.