Cinnamon roll lievančeky s proteínom
Info:
Úvod:
Každý milujeme rýchle a jednoduché recepty. Každý milujeme lievančeky. Každý milujeme recepty s proteínom. ( Teda, dúfam! 😀 )
Teraz si zatvorte oči, predstavte si krehké a jemné škoricové osie hniezda, ktoré sa vám pomaly rozplývajú v ústach…Tak presne takto chutia tieto roztomilé lievančeky. A ešte proteínmi obalené!
POZNáMKA: Namiesto regulárnych ovsených vločiek môžete použiť bezlepkové.
Suroviny:
Postup:
Cesto- Všetky suroviny na cesto som si pridala do mixéra a vymixovala úplne dohladka. Zmes som nechala 5-10 minút odpočívať, aby ovsené vločky trochu napučali. Zatiaľ som si pripravila škoricovú plnku.
Plnka- Všetky suroviny som pridala do menšej misky a rukami vymiešala škoricovú pastu (teplo z rúk pekne roztopia kokosový olej). Plnku som premiestnila do igelitového vrecúška a špičku odstrihla, aby mi vznikla na konci malá dierka (ako keď ozdobujete perníky).
Na panvici som si rozohriala trochu kokosového oleja, pridala vždy 2 PL cesta a na vrchu lievančeka som so škoricovou plnkou vytvorila špirálový tvar (ako na škoricovom hniezde). Z každej strany som opekala cca 1 minútu (po každom upečenom lievančeku som servítkou pretrela panvicu, pretože cukor, ktorý vytiekol sa ľahko spáli).
Zdobíme podľa fantázie a chuti. 🙂
Dobrú chuť.