Špenátovo-parmezánové suflé
Čerstvý špenát s parmezánom a vajíčkami zapečený ako suflé. Rýchly, nadýchaný a pohodlný recept s minimum sacharidov, ktorý je pripravený za pár minút! Vychutnať si ho môžete na raňajky, obed či večeru! ;)
Skvelý nápad na raňajky alebo ako prekvapiť napríklad vašu polovičku hneď z rána! Podávajte s čerstvým šalátom alebo kúskom celozrnného pečiva. A o rýchle, chutné, proteínmi nabité raňajky máte postarané. 😉
Rúru som si predhriala na 200 stupňov a formu na muffiny vymazala zľahka olivovým olejom. Do každého košíka som vložila opatrne šunku, tak aby sa mi nenatrhla. Do každého z nich som rozbila jedno vajce. Vrch som dochutila korením a soľou.
Piekla som cca 20 minút, tak aby vajcia boli upečené.
Dobrú chuť! 🙂