Ryžový puding s arašidovým maslom a škoricou

Info:

4 porcie
Predpríprava: 10 minút
Príprava: 40 minút
Príprava spolu: 50 minút
1 porcia obsahuje:
150 kcal
Sacharidy: 21 g
Tuky: 5 g
Bielkoviny: 4 g

Úvod:

Skúste obmeniť ovsenú kašu na raňajky za tento jednoduchý, chutný a krémový puding z hnedej ryže! Krémová konzistencia sa tvorí v momente keď do horúcej ryže primiešate arašidové maslo a tekutý med, či javorový sirup.

Mlieko môžete použiť podľa chuti. Odporúčam mandľové a kokosové. S kokosovým a mandľovým mliekom je tento ryžový puding najlepší. Ale ani ako dezert by nebol zlý, čo myslíte? 🙂

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

● mletá škorica - 1 ČL -
● arašidové maslo - 1 - 2 PL -
● med/javorový sirup/agave - 2 PL -
● mandľové mlieko - 1 šálka -
● vanilkový extrakt - 1/2 ČL -
● sušené hrozienka - 1/4 šálky -
● uvarená hnedá ryža - 3/4 šálky -

Postup:

Všetky suroviny som zmiešala v hrnci a za stáleho miešania priviedla k varu. Potom som plameň stíšila na minimum a pod pokrievkou varila ešte cca 10 minút (nezabudnite miešať).

Zmes som rozdelila do 4 misiek a podávala.

Dobrú chuť! 🙂