Broskyňové lievance s ovsenou posýpkou
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Lievance:
Posýpka:
Postup:
Lievance – v jednej miske som si zmiešala všetky suché suroviny a v druhej miske mokré suroviny. Mokrú zmes som pridala do suchej zmesi a dobre vymiešala. Cesto som nachvíľku dala bokom.
Posýpka – všetky suroviny som si zmiešala rukou v miske. Ak sa vám zdá zmes moc suchá pridajte viac mlieka, ak moc riedka pridajte viac ovsenej múky.
Lievance som opekala na rozohriatom kokosovom oleji. Vždy som pridala 1 menšiu naberačku cesta. Keď sa jedna strana opekala, tak vrch neopečenej strany som posypala broskyňami (neprežeňte to s množstvom broskýň).
Na hotové lievance som natrela tvaroh, položila druhý lievanec, na neho opäť natrela tvaroh a posypala ovsenou posýpkou.
Celá ovsená posýpka (120g) obsahuje 259 kcal, 8g bielkovín, 44g sacharidov a 5g tuku.
Dobrú chuť! 🙂