Krémová kaša z kokosovej múky
Info:
Úvod:
Niektorí ľudia považujú raňajkovú kašu za určitú samozrejmosť na raňajky, a niektorí si ju pripravujú najradšej v chladných a sychravých dňoch. Do ktorej skupiny patríte vy? 🙂
Obvykle je pripravovaná z horúceho mlieka a škálou obľúbených prísad, ani sa nečudujem, že je najvyhľadávanejšie jedlo na raňajky.
No, tento krát dajte ovsené vločky bokom a vyskúšajte túto skvelú krémovú kašu z kokosovej múky a mlieka! Obsahuje vysoký obsah vlákniny, vitamínov a minerálnych látok.
Suroviny:
Postup:
V menšom hrnci som si zmiešala kokosové mlieko, múku, vajce, med, štipku soli a vanilku. Za stáleho miešania som priviedla k varu a miešala do zhustnutia (odporúčam miešať metličkami). Potom som kašu odstránila z plameňa a primiešala kokosový olej a nakoniec sušené ovocie.
Použiť môžete aj čerstvé ovocie. Jahody, maliny, banán, ananás…
Dobrú chuť! 🙂