Trojitý ovsený muffin s čučoriedkami
Info:
Úvod:
Prečo trojitý? Použila som ovsené otruby, ovsené vločky a ovsenú múku. Navyše čučoriedky a mak. Týmto fakt nemôžete nič pokaziť! 🙂
Tento kúsok vás hneď z rána nabije kvalitnými sacharidmi, vlákninou, tukmi a omega 3 a 6. Možno na prvý pohľad vyzerá, že je suchý, ale opak je pravdou, je pekne mäkký.
Ja osobne som si ho naservírovala ešte s gréckym jogurtom, trochou arašidového masla a extra dávkou čučoriedok. 🙂
Suroviny:
Postup:
Rúru som si predhriala na 200 stupňov.
Všetky suroviny som si zmiešala v miske (najlepšie rukou) a zmes premiestnila do malej kávovej šálky, ktorú som si vyložila papierom na pečenie (alebo šálku vymažte kokosovým olejom). Nakoniec na vrch som pridala ešte pár čučoriedok a piekla cca 20 minút. Odporúčam priebežne kontrolovať.
TIP: Ak práve nemáte po ruke ovsenú múku, stačí si ovsené vločky rozmixovať v mixéri na múku.
Dobrú chuť! 🙂