Omeleta s paradajkami a mozzarellou
Info:
Úvod:
Rýchle a jednoduché raňajky zložené z paradajok, vaječných bielkov, mozzarelly a parmezánu. S bohatou chuťou, s nízkym obsahom sacharidov a rýchlou prípravou. Perfektné raňajky cez týždeň, ktoré obsahujú len 157 kalórií!
Pripomínala mi chuť pizze. Nabudúce ju urobím asi s čerstvou bazalkou a nazvem ju Margarita omeleta. 😛
Suroviny:
Postup:
V malej miske som si zmiešala vaječné bielky so soľou, korením, bazalkou, cesnakom a zľahka vymiešala metličkami.
Na panvici som si rozohriala olivový olej a plameň stíšila na minimum. Následne som poukladala paradajky a opiekla cca 1 minútu. Potom som na ne vyliala vaječné bielky, posypala mozzarellou a parmezánom.
Omeletu som opekala z každej strany asi 2 minúty, dokiaľ vaječné bielky neboli hotové.
Dobrú chuť.