Štíhle lasagne z jednej panvičky
Info:
Úvod:
Máme tu pre vás ďalší skvelý a rýchly recept, ktorý si určite obľúbite. Príprava klasických lasagní trvá pomerne dlho, no tieto máte hotové do 30 minút. Navyše žiadne vrstvenie ani múka! 😉
Recept si môžete pokojne prispôsobiť, napríklad pridať mäso alebo obľúbenú zeleninu.
Suroviny:
Postup:
Na woku (26 cm) som si rozohriala olivový olej, pridala cibuľu, cesnak, hríby a opiekla do mäkka. Potom som pridala 1 šálku vývaru, nalámane cestoviny (cc 5 cm kúsky), paradajkový pretlak, zľahka osolila, okorenila a premiešala (lasagne musia byť vždy pokryté v paradajkovej zmesi). Podľa potreby som dolievala zvyšný vývar. Lasagne som varila pod pokrievkou cca 20 minút za občasného premiešania, dokiaľ cestoviny neboli uvarené. Nakoniec som primiešala mozzarellu a bazalku.
Dobrú chuť.