Chrumkavé kuracie prsia s pečenou tekvicou a cícerom
Info:
Úvod:
V zime dávam prednosť horúcim šalátom, tak neváhajte a napumpujte aj vy ten váš tanier s týmito chrumkavými kuracími prsíčkami, cícerom, pečenou tekvicou a neodolateľným ranč dressingom! 😉
Suroviny:
Postup:
Mäso- Kuracie prsia som si očistila, rozkrojila, zľahka osolila a dochutila zvyšnými koreninami. Na rozpálenej panvici som kuracie prsia opiekla dochrumkava z oboch strán.
Zelenina- Rúru som si predhriala na 180 stupňov a zapekaciu misku vyložila papierom na pečenie. Kocky tekvice a cícer som premiestnila do misky, zľahka poliala olivovým olejom, dochutila zvyšnými surovinami a dala piecť na 35-40 minút.
Dressing- Jednoducho všetky suroviny som spolu vymiešala v miske a premiestnila do sklenenej fľaše. Dressingu vyjde pomerne viac tak cca 1 a 1/2 šálky. Pokojne ho môžete využiť na ďalšie šaláty. Skladujeme v uzavretej sklenenej fľaši v chladničke.
Nakoniec som kuracie prsia a pečenú zeleninu naservírovala na tanier a poliala s dressingom.
Dobrú chuť.