Celozrnné cestoviny s bryndzovou omáčkou
Výživové Hodnoty:
1 porcií / ks
20 minút
1 porcia obsahuje:
420 kcal
46 g sacharidov
13 g tuku
22 g bielkovín
Popis:
Cestoviny, naše expresné jedlo, ani ich netreba predstavovať. Obed do pol hodinky, možno aj skorej, ak sme šikovní. V bio obchode som našla tieto úžasné bazalkové celozrnné cestoviny a spojila s mojou obľúbenou bryndzou. :)
Je tu niekto, kto nemá rád bryndzu? :P
Bryndza vs. fitness - V 100g bryndze je 1,5g CLA - toto množstvo je v jednej dávke suplementu, ktorý sa užíva pri rysovaní svalstva. Ďalej podporuje budovanie svalov vďaka kombinácii účinných látok (alfa-linolová kyselina ALA, kyselina listová B9 a vitamín B12) a dodáva telu dobre vstrebateľné tuky so stredným reťazcom (MCT).
Suroviny:
-
-
soľ
-
-
mleté čierne korenie
2
PL
0% grécky jogurt
1
ks
jarná cibuľka
1/2
balenia (125 g)
bryndza
1
PL
syr Lučina
60
g
neuvarené celozrnné cestoviny
Postup:
Cestoviny som si uvarila vo vriacej, mierne osolenej vode. Kým sa cestoviny varili, vedľa v miske som si zmiešala bryndzu, jogurt, Lučinu, zľahka osolila a okorenila.
Cestoviny som premiešala s bryndzovou omáčkou a nakoniec vrch posypala čerstvou jarnou cibuľkou.
Dobrú chuť! 🙂