Rýchly rebarborový koláč s mrveničkou
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Cesto:
Mrvenička:
Postup:
Cesto- V miske som si zmiešala hladkú špaldovú múku, polohrubú špaldovú múku a kypriaci prášok do pečiva. V ďalšej miske som si vymiešala vajcia s cukrom. Potom som pridala biely jogurt, kokosový olej, vanilkový extrakt a dobre premiešala. Mokrú zmes som vyliala do suchej zmesi a vymiešala cesto (ak bude veľmi husté, pretože každá múka saje tekutinu inak, zrieďte mliekom).
Mrvenička- Všetky suroviny som zmiešala prstami v malej miske, dokiaľ sa suroviny neprepojili a nevznikla mrvenička.
Hlbší plech (34x22x6cm) som vyložila papierom na pečenie a cesto vyliala na plech. Nakrájanú rebarboru som poukladala na cesto a posypala mrveničkou. Piekla som približne 35 minút v predhriatej rúre na 200 stupňov.
Pred krájaním som nechala vychladnúť.
Dobrú chuť.