Rizoto z červenej repy s kuracím mäsom
Info:
Úvod:
Tá farba. Skvelé a zdravé rizoto z červenej repy, ktoré poteší nielen vás, ale určite aj vašichnajbližších! Obsahuje množstvo antioxidantov a vitamínov.
TIP: Ku koncu, ako vmiešate nastrúhanú červenú repu, skúste primiešať trochu nastrúhaného čerstvého chrenu, bude to ešte lepšie. 😉
Suroviny:
Postup:
V hrnci som si rozohriala olivový olej, pridala som nakrájanú cibuľu, plátky cesnaku a chvíľu opiekla. Potom som pridala ryžu, ktorú som obalila v cibuli a dochutila soľou a korením. Do ryže som vždy pridávala naberačku vývaru, dokiaľ ho všetok nenasiakla a opakovala. Keď bola ryža uvarená a mala krémovú konzistenciu, vmiešala som cviklu.
Prsia som si pripravila jednoducho. Plátky som si okorenila (korenia použite podľa chuti) a potrela olivovým olejom. Pripravené plátky som si opiekla a podávala k rizotu.
Dobrú chuť! 🙂