Raw mandľovo-kokosové makarónky
Info:
Úvod:
Jednoduchosť stále chutí najlepšie! 😉 Strúhaný kokos, mandle a tekutý javorový sirup. Rýchle, a tak neodolateľná chuť!
Chrumkavé na povrchu vďaka celým mandliam a vnútro sa vám bude pomaly roztápať v ústach. Najlepšie chutia so šálkou kávy alebo na desiatu, keď potrebujete nabiť energiou. 😉
Suroviny:
Postup:
V mixéri som si posekala mandle na múku. Posekané mandle som si pridala do misky a zaliala cca 1/4 šálky mandľového mlieka, tak aby mi vznikla mandľová pasta. Potom som k mandľovej paste pridala strúhaný kokos, med, rumový extrakt a rukou vypracovala lepivé cesto (tak, aby sa z neho dali pekne tvarovať štvorčeky, alebo iné tvary).
Vždy som si nabrala čajovú lyžičku cesta, vytvarovala do guľky a následne do štvorčeka (môžete tvoriť aj kopčeky, tvary zvoľte podľa seba). Vrch makaróniek som dozdobila celou mandľou alebo strúhaným kokosom.
Skladujeme v chladničke v umelej uzatvorenej nádobe pár dní.
DObrú chuť! 🙂