Quesadilla plnená kuracím mäsom a červenou paprikou
Info:
Úvod:
Skvelá quesadilla v zdravom prevedení, nabitá kuracím mäsom a červenou paprikou! 🙂 Celozrnné tortilly si môžete pripraviť podľa receptu na stránke.
Suroviny:
Postup:
Na panvici som si rozohriala olivový olej. Pridala som cibuľu nakrájanú najemno, papriku nakrájanú na pásiky, dochutila soľou, korením, mletou paprikou a podliala troškou vody. Dusila som pod pokrievkou dozmäknutia, dokiaľ sa voda nevyparila (cca 10 minút). Potom som primiešala kuracie mäso nakrájané na malé kúsky a dala bokom.
2 zo 4 tortíl som si potrela domácim paradajkovým kečupom. Panvicu som si rozohriala a položila som si tam 1 tortillu potretú domácim kečupom. Na kečup som si rovnomerne rozprestrela syr, na vrch pridala kuraciu zmes, opäť posypala trochou syra a pokryla čistou tortillou. Z každej strany som ju opiekla cca 2 minúty. Syr sa musí roztiecť. Opakujeme takto isto s ďalšou dvojicou tortíl. Nakoniec každú tortillu rozkrájame na 4 ks (trojuholníčky).
Podávame s čerstvým šalátom. 🙂
Dobrú chuť!