Marinara cestoviny z jedného hrnca
Info:
Úvod:
Hľadáte zdravé rýchlovky, pri ktorých nezašpiníte polovicu kuchyne a maximálne si pochutíte? Odpoveď je marinara cestoviny z jedného hrnca! 😉 Všetky suroviny jednoducho pridáte do jedného hrnca a jedlo sa varí samo. Existuje niečo jednoduchšie? 😀 😛
POZNáMKA: Pre bezlepkový variant použite bezlepkové cestoviny. Cestoviny môžete použiť akékoľvek podľa chuti.
Suroviny:
Postup:
Všetky suroviny, okrem špenátu, som pridala do hrnca (cestoviny by mali byť takmer pokryté vývarom a šťavou z paradajok) a priviedla k varu. Následne som plameň mierne stíšila a varila pod pokrievkou 12-15 minút (každých 5 minút som cestoviny premiešala). Potom som plameň stíšila úplne na minimum a varila ďalších 10 minút, dokiaľ cestoviny neboli uvarené a nevytvorila sa mi hustejšia paradajková omáčka. Nakoniec som primiešala baby špenát a cestoviny nechala odpočívať pod pokrievkou ešte 5 minút.
Pred podávaním som cestoviny posypala strúhaným parmezánom (voliteľné).
Dobrú chuť.