Gnocchi so špenátovou omáčkou a kuracími prsiami
Info:
Úvod:
Som nadšená z tohto jedla. Vedeli ste, že sa dajú pripraviť chutné a zdravé gnocchi aj z cícerovej múky? 🙂
Navyše sú bez lepku a úplne jemné! Pripravte si ich s touto krémovou omáčkou zo špenátu a kuracím mäsom. Skvelý obed zaručený! 😉
Suroviny:
Postup:
Gnocchi-Uvarené zemiaky som nechala vychladiť. Potom som ich šúpala a rozpučila som vidličkou na pyré. Potom som do zemiakov vmiešala ostatné suroviny (cesto má byť nelepivé a musia sa z neho ľahko tvarovať gnocchi). Z cesta som vytvarovala gnocchi, ktoré som uvarila vo vriacej vode (ak vyplávajú na povrch, sú hotové).
špenátová omáčka-Všetky suroviny som vložila do mixéra a vymixovala do hladkej konzistencie (použiť môžete aj ponorný mixér).
Gnocchi som zmiešala v hlbokej mise s omáčkou a na vrch poukladala kuracie mäso. Hotovo. 🙂
Dobrú chuť!