Pečený losos plnený špenátom a ricottou
Info:
Úvod:
Hej! 😛 Chcete vedieť ako sa pripravuje najchutnejší losos na svete?
Bol fakt vynikajúci a zaraďujem ho na vrchol môjho zoznamu obľúbených jedál! Nie je to nič zložitého. Narezať, zmiešať a piecť. Skvelé víkendové jedlo, ktoré zachutí určite všetkým!
Suroviny:
Postup:
Rúru som si predhriala na 200 stupňov.
Lososov som umyla pod studenou vodou. Ostrým nožíkom som narezala stred, aby sa dobre plnili (vytvorte takú kapsu). Lososov som potrela olivovým olejom, zľahka osolila, posypala zmesou korenín na ryby a položila na plech vymazaným olivovým olejom.
špenát som si pripravila na pare.
V miske som si zmiešala špenát, ricottu, tatársku omáčku, parmezán, pretlačený cesnak a nakoniec dochutila soľou a čiernym korením. Touto zmesou som opatrne naplnila lososov a dala zapiecť na 20-25 minút. Ako prílohu môžete zvoliť obľúbený šalát alebo zemiakové pyré.
Dobrú chuť! 🙂