Chrumkavé placky z póru a batátu
Jedna báseň. Naozaj, boli neodolateľné a tak jednoduché. Chrumkavé na povrchu, jemné z vnútra. Servírujte s kopčekom gréckeho jogurtu a vyčarujete si skvelý a chutný obed! :)
Tieto jednoduché, chutné placky z kukurice sú jemné a mierne sladké-ďalší skvelý spôsob, ako využiť kukuričný klas, nie len tak, že ho uvaríte! 😉
Servírujte s obľúbenou omáčkou. Skvelé party jedlo alebo desiata!
Všetky suroviny, okrem olivového oleja, som si zmiešala v miske. Na panvici som si rozohriala olivový olej a polievkovou lyžicou tvorila malé placky.
Pečieme z oboch strán do zlatista. Možno sa vám bude zdať, že placky budú mať tendenciu sa rozpadávať, ale nebojte sa, idú skvelo obracať.
Dobrú chuť! 🙂