Fitness proteínový cheesecake
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Základ:
Krém:
Postup:
Rúru som si predhriala na 160 stupňov a menší hlboký plech (31×24 cm) som si potrela mandľovým olejom.
Základ-v miske som si zmiešala mandľovú múku, chia semienka, čokoládový proteín a práškové kakao. Potom som pridala mandľový olej, med a rukami vytvorila trúsivú zmes (nemajte obavy, že bude sypká). Túto zmes som vysypala na plech a rukami popritláčala cez celý plech (zmes by mala byť pekne spojená) a dala bokom.
Krém-v ďalšej miske som si rozšľahala vajcia, pridala tvaroh a vymiešala dohladka. Následne som po jednom vmiešala arašidové maslo, cukor a múku. Tento krém som vyliala na čokoládový základ a piekla cca 40-45 minút. Pred krájaním som nechala vychladnúť a následne nakrájala na 16 kúskov.
Ak chcete, po vychladnutí posypte horkou čokoládou a arašidmi. Skladujeme v chladničke. 🙂
Dobrú chuť!