Domáca paleo horúca čokoláda
Info:
Úvod:
Kedysi som milovala horúcu čokoládu. Keď som bola ešte malé dieťa, samozrejme, s veľkou dávkou šľahačky! Po dlhom čase som dostala veľkú chuť na ňu a hneď som rozmýšľala nad domácou a zdravou prípravou tohto obľúbeného nápoja.
Nielenže je výborná a lahodná, ale obsahuje celý rad skvelých prísad! Krémovosť a smotanovosť som chcela zachovať. Jasná voľba-kokosové mlieko! Potom to už bolo ľahké. Pridať trochu kvalitnej horkej čokolády, práškového kakaa, mletej škorice, javorového sirupu…
Rána sú ešte chladné, čo takto sa zahriať šálkou horúcej čokolády? 🙂
Suroviny:
Postup:
V malom hrnci som si kokosové mlieko priviedla k varu. Následne som plameň stíšila na minimum a pridala všetky ostatné suroviny. Miešala som drevenou varechou, dokiaľ sa čokoláda nerozpustila a nevznikla mi hladká konzistencia.
Dobrú chuť. 🙂