Mramorový cukinový chlebík s čokoládou
Perfektne vláčny, tak akurát sladký, bohato čokoládový! Zámer pečenia bol „pečenie zo zásob“ a spotrebovať suroviny v chladničke ako správna gazdinka. :D Nakoniec to vôbec nebol zlý nápad! ;) Vznikol…
Skúšali ste niekedy pridať do dezertu tofu? Ak nie, určite to skúste! Banán a proteín maskujú prirodzenú chuť tofu a vznikol z toho tento vynikajúci, krémový, bohatý, našľahaný, vysoko-proteínový, čokoládový dezert bez výčitiek! 😉
A kto by predsa nemal rád kombináciu čokolády a čerstvých malín, však? 🙂
Nad parou som si roztopila čokoládu spolu s mandľovým mliekom. Následne som všetky suroviny pridala do mixéru a vymixovala do hladkej, našľahanej konzistencie. Zmes som rozdelila rovnomerne do dvoch misiek a posypala čerstvými malinami.
Nakoniec som dezert dala chladiť do chladničky aspoň na 1-2 hodiny.
Dobrú chuť! 🙂