Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Tip na rýchly obed! 😉 Hľadáte rýchly a nie moc zložitý recept na prípravu? Čo takto si pripraviť tieto chutné a rýchle tuniakove cestoviny so zelenou fazuľkou za menej ako 30 minút? Ľahký a nabitý obed bielkovinami.
Cestoviny som si dala uvarila vo vriacej, mierne osolenej vode. Medzitým som si v stredne veľkej mise zmiešala tuniaka, zelené fazuľky, olivový olej, petržlenovú vňať, citrónovú šťavu, cesnak a dochutila zľahka soľou a korením.
Uvarené cestoviny som premiešala s tuniakovou zmesou. Pre ešte lepšiu chuť nakoniec cestoviny posypte strúhaným parmezánom.
Dobrú chuť! 🙂
Vybrané na základe typu jedla.