Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Ako náhle budú uvarené cestoviny, tak tento recept bude hotový za pár minút! Obohaťte si váš týždeň o tieto zdravé, rýchle a skvelé cestoviny, ktoré pozostávajú z paradajok, špenátu a kozieho syra. 😉
Cestoviny som si jednoducho uvarila v mierne osolenej, vriacej vode.
Na panvici som si rozohriala olivový olej, pridala nakrájané paradajky, dochutila čiernym korením, soľou a chvíľu opiekla. Potom som pridala zeleninový vývar a paradajky dusila domäkka. Keď paradajky boli hotové, pridala som špenát a miešala som dokiaľ špenát nestratil na objeme a “nezvädol”. Nakoniec som primiešala rozpučený cesnak a uvarené cestoviny. Množstvo som rozdelila rovnomerne na 2 taniere a podávala s nadrobeným feta syrom.
Dobrú chuť.