Celozrnné cestoviny s paradajkami, špenátom a feta syrom

Info:

2 porcie
Predpríprava: 10 minút
Príprava: 15 minút
Príprava spolu: 25 minút
1 porcia (1/2 množstva) obsahuje:
335 kcal
Sacharidy: 50 g
Tuky: 9 g
Bielkoviny: 15 g

Úvod:

Ako náhle budú uvarené cestoviny, tak tento recept bude hotový za pár minút! Obohaťte si váš týždeň o tieto zdravé, rýchle a skvelé cestoviny, ktoré pozostávajú z paradajok, špenátu a kozieho syra. 😉

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

● soľ - - - -
● mleté čierne korenie - - - -
● olivový olej - 1 ČL -
● cesnak (strúčik) - 2 ks -
● čerstvý baby špenát - 4 šálky -
● nadrobený syr Feta - 1/3 šálky -
● zeleninový vývar - 1/3 šálky -
● neuvarené celozrnné cestoviny - 120 g -
● čerstvé paradajky nakrájané na kocky - 1 šálka -

Postup:

Cestoviny som si jednoducho uvarila v mierne osolenej, vriacej vode.
Na panvici som si rozohriala olivový olej, pridala nakrájané paradajky, dochutila čiernym korením, soľou a chvíľu opiekla. Potom som pridala zeleninový vývar a paradajky dusila domäkka. Keď paradajky boli hotové, pridala som špenát a miešala som dokiaľ špenát nestratil na objeme a “nezvädol”. Nakoniec som primiešala rozpučený cesnak a uvarené cestoviny. Množstvo som rozdelila rovnomerne na 2 taniere a podávala s nadrobeným feta syrom.

Dobrú chuť.