Mramorový cukinový chlebík s čokoládou
Perfektne vláčny, tak akurát sladký, bohato čokoládový! Zámer pečenia bol „pečenie zo zásob“ a spotrebovať suroviny v chladničke ako správna gazdinka. :D Nakoniec to vôbec nebol zlý nápad! ;) Vznikol…
Pamätáte si na čokoládový puding z avokáda? Tak tento je stále tak fantastický ako avokádový, lenže je o niečo ľahší a nadýchanejší! Veď, koho z nás by neupútal pohľad na bohato-čokoládový dezert, ktorý si navyše môžeme vychutnať absolútne bez výčitiek? 🙂
Rúru som si predhriala na 200 stupňov a celý batát v šupke som si upiekla úplne domäkka (cca 1 hodina). Upečený batát som zbavila šupky a nechala vychladnúť. Potom som sladký zemiak pridala do mixéra s ostatnými surovinami a vymixovala do hladkej konzistencie.
Dobrú chuť.
Vybrané na základe typu jedla.