Úžasná vianočná štóla bez kysnutia

Info:

900 g
Predpríprava: 5 minút
Príprava: 55 minút
Príprava spolu: 60 minút
100g štóly obsahuje:
319 kcal
Sacharidy: 43 g
Tuky: 13 g
Bielkoviny: 7 g

Úvod:

Nielen spoločné pečenie a ozdobovanie medovníčkov s rodinou patrí k tej pravej vianočnej atmosfére, ale aj pravé vianočné raňajky. S touto úžasnou štólou vyčarujete rodine úsmev ihneď z rána. 🙂
Pripomínate si aj vy Vianoce ihneď z rána? Ak áno, tak s čím dobrým? 😉

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

štipka - - soľ
1 ČL - mletá škorica
1 ks - vajce
1 ČL - perníkové korenie
300 g - špaldová múka hladká
125 g - jemný odtučnený tvaroh
1/2 balenia - kypriaci prášok do perníka
50 g - kandizované ovocie
- - - poprípade trochu mlieka
50 g - sušené hrozienka
50 g - nasekné mandle
100 g - kokosový/trstinový cukor

Postup:

Rúru som si predhriala na 180 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. Jednoducho som si všetky suroviny pridala do misky a vymiešala do tuhého a nelepivého cesta (ak by sa vám náhodou všetky suroviny neprepojili, pridajte trošku mlieka).
Z cesta som vyformovala podlhovastý bochník a dala piecť na 40 minúť. Po upečený som vrch štóly potrela rozpusteným kokosovým olejom a posypala bio vanilkovým light cukrom (nemusí byť).
Nezjedenú štólu vždy zabalím natesno do alobalu. Vydrží dlho.

Dobrú chuť.

Podobné Fit Recepty

Fit Knihy