Úžasná vianočná štóla bez kysnutia
Info:
Úvod:
Nielen spoločné pečenie a ozdobovanie medovníčkov s rodinou patrí k tej pravej vianočnej atmosfére, ale aj pravé vianočné raňajky. S touto úžasnou štólou vyčarujete rodine úsmev ihneď z rána. 🙂
Pripomínate si aj vy Vianoce ihneď z rána? Ak áno, tak s čím dobrým? 😉
Suroviny:
Postup:
Rúru som si predhriala na 180 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. Jednoducho som si všetky suroviny pridala do misky a vymiešala do tuhého a nelepivého cesta (ak by sa vám náhodou všetky suroviny neprepojili, pridajte trošku mlieka).
Z cesta som vyformovala podlhovastý bochník a dala piecť na 40 minúť. Po upečený som vrch štóly potrela rozpusteným kokosovým olejom a posypala bio vanilkovým light cukrom (nemusí byť).
Nezjedenú štólu vždy zabalím natesno do alobalu. Vydrží dlho.
Dobrú chuť.