Red velvet brownies z lásky

Info:

16 ks
Predpríprava: 5 minút
Príprava: 45 minút
Príprava spolu: 50 minút
1 ks obsahuje:
119 kcal
Sacharidy: 14 g
Tuky: 2 g
Bielkoviny: 7 g

Úvod:

Čokolády, bonboniéry, ruže, šperky…Myslíte si, že to sú tie pravé veci, ktoré chce žena alebo muž na Svätého Valentína? Čo takto pripraviť pre svojich milých niečo sladké z lásky od vás? 😉 Uvidíte tú radosť.
Osobne nemám rada, keď sa ľudia sťažujú v deň Valentína a neoslavujú tento sviatok. Alebo vravíte, že nemáte s kým? Predsa na svete je veľa ľudí, ktorých máte radi a ľúbite-rodina, kamaráti, kolegovia z práce…
Prekvapte svojich vyvolených týmto red velvet zamatovým brownies, ktorý pripravíte jednoducho a rýchlo. A NEZABUDNITE POTOM AJ NA PUSU! :*
Nepoznám lepší pocit, keď niekoho môžete potešiť a vyčarovať mu úsmev na tvári. Vy áno?

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

Cesto:
● soľ - štipka - -
● špaldová múka hladká - 3/4 šálky -
● práškové kakao - 1 PL -
● vanilkový extrakt - 1 ČL -
● vajce - 1 ks -
● vaječný bielok - 2 ks -
● biely jogurt - 6 PL -
● kokosový cukor - 3/4 šálky -
● rozpustený kokosový olej - 3 PL -
● prírodné červené farbivo potravinárske - 2 PL -
Plnka:
● med/javorový sirup/agave - 2 PL -
● vanilkový extrakt - 1 ČL -
● vaječný bielok - 1 ks -
● jemný odtučnený tvaroh - 500 g -

Postup:

Cesto- V miske som si ručne metličkami vymiešala dohladka vajce, vaječné bielky, biely jogurt, rozpustený kokosový olej, vanilkový extrakt a kokosový cukor. Následne som vmiešala práškové kakao, špaldovú múku, štipku soli a červené potravinárske farbivo.

Plnka- V ďalšej miske som si vymiešala dohladka všetky suroviny na plnku.

Zapekaciu formu (22×22 cm) som si vyložila papierom na pečenie a vyliala na dno 3/4 cesta, zvyšok som si nechala ešte na vrch. Potom som na čokoládove cesto rozotrela celú cheesecake plnku. Nakoniec som lyžicou na vrch ukladala zvyšok čokoládového cesta a pomocou nožíka tvorila víriky (krúživé pohyby, aby vznikla “mozaika”).
Brownies som piekla 30-35 minút pri 200 stupňoch.
Po upečení som nechala úplne vychladnúť, a potom vykrajovala srdiečka.

Dobrú chuť a šťastného Valentína! 😉