0625. Raw tiramisu rezy_02

Raw tiramisu rezy

Výživové Hodnoty:

10 porcií / ks
35 minút
1 ks obsahuje:
234 kcal
15 g sacharidov
16 g tuku
5 g bielkovín

Popis:

Niečo ku kávičke? :) Nemôžem ani slovami vyjadriť, ako perfektne chutí! Budete na ňom závislí, ako my. Jednoducho všetky chute boli úžasne prepojené, sladké, jemné, každé sústo sa rozplynulo v ústach. Ani nerozmýšľajte a pustite sa do prípravy, ktorú ľavou zadnou zvládnete. Tiramisu, s ktorým očaríte každého.
Air Force 1 Tenisky Low Biele
Tenisky Air Force 1 na našom druhom eshope!

Suroviny:

Cesto:

štipka - soľ
1/2 ČL mletá škorica
2 PL kokosový olej
1 šálka lieskové orechy
1/2 šálky sušených datlí
1 ČL rumový extrakt
1/2 šálky vlašské orechy
1 PL raw agáve sirup
1 PL raw práškové kakao
2 ČL kávový extrakt

Krém:

1/2 šálky kokosové mlieko
2 PL kokosový olej
1 ČL vanilkový extrakt
2 PL raw agáve sirup
1 šálka kešu orechy

Postup:

Krém – Najprv som si pripravila krém. Kešu orechy namočené cez noc som zbavila vody, premiestnila do mixéra, z kokosového mlieka vybrala vrchnú motanu (kokosovú vodu na spodu môžete vypiť 😉 a s ostatnými surovinami vymixovala do hladkého krému. Krém som dala nachvíľu odpočívať do chladničky.
Cesto – Lieskové orechy som si v mixéri rozmixovala na jemnú múčku a premiestnila do misky. Následne som rozmixovala v mixéri zvyšné suroviny, dokiaľ sa všetko spolu neprepojilo (ak máte datle suchšie, namočte ich nachvíľu do vody). Zmes som pridala k rozmixovaným liesakovcom a rukami vypracovala mierne lepivé cesto.
Celú formu na chlieb (20×10 cm) som vyložila papierom na pečenie. Cesto som rozdelila na polovicu. Jednu polovicu som utlačila na dno formy a vytiahla s papierom na pečenie na bok. Opäť som formu vyložila papierom na pečenie a druhú polovicu utlačila na dno formy (tú už tam nechajte). Následne som na cesto vyliala polovicu krému a opatrne premiestnila prvú polovicu cesta na krém. Zvyšný krém som vyliala na vrch. Tiramisu som dala zachladiť na 2-3 hodiny do mrazničky a nakoniec posypala práškovým raw kakaom.
Pred krájaním nechajte min. 30 minút vonku pri izbovej teplote.

Dobrú chuť.

Ďalšie Fitness Recepty

Cviklové palacinky plnené kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechami

Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi

Recept na Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Chutná blesková paella ako zo Španielska

Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom

Kakaový závin zo špaldovej múky