Raw kokosovo-malinová roláda
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Cesto:
Malinová plnka:
Kokosová plnka:
Postup:
Formu (28×20 cm) som si celú “vystlala” potravinárskou fóliou a vysypala sušeným kokosom.
Cesto: Kakaové bôby som pridala do výkonného mixéra a vymixovala na jemnú múčku. Potom som pridala datle a vymixovala ich do tuhšej lepkavej masy (ak náhodou bude moc tuhá alebo sa bude drobiť, pridajte horúcu vodu a premixujte znova). Vzniknutú zmes som premiestnila do formy a utlačila po celej ploche.
Kokosová plnka: Kokos spolu s kokosovým mliekom som si vymixovala dohladka a rozotrela na cesto.
Malinová plnka: Sušené jablká som si vymixovala v mixéri nadrobno. Potom som pridala maliny s vanilkovým extraktom a mixovala dovtedy, dokiaľ mi nevznikol krém. Hotový krém som natrela na kokosovú plnku.
Pomocou potravinárskej fólie som roládu vytiahla z formy preč a zarolovala. Vrch som ozdobila ešte kokosom a mätou.
Dobrú chuť.