Čerešňový kompót – zavárame bez cukru
A predsa sladko. Leto, pre nás záhradkárov, znamená aj čas zavárania. Radi využívame úrodu naplno a pripravujeme si zásoby na zimné mesiace. A pretože zaváranie s kilami bieleho cukru nie…
Ak ste niekedy mali možnosť zavítať do Starbucks coffee, tak tento názov môže byť pre vás známy. Jedná sa o kávu, ktorá sa pripravuje z tekvicového pyré a hromadou voňavých korenín ako škorica, zázvor, klinčeky, muškátový oriešok. V tej kaviarni je veľmi obľúbená.
Čo viac môže pripomínať jeseň, ako tieto prísady? 🙂 Nebude to originálny recept na prípravu tejto kávy, ale dala som tomu troška iný “fitness” šmrnc a pripravila z toho ideálny proteínový nápoj, ktorý dobre padne pred tréningom, ale aj po takom dobrom jesennom behu. 😉
Príjemne zahreje a povzbudí.
Všetky suroviny som pridala do mixéra a mixovala 1 – 2 minúty, dokiaľ zmes nezačala peniť a mierne hustnúť.
Dobrú chuť! 🙂
Vybrané na základe typu jedla.