Čerešňový kompót – zavárame bez cukru
A predsa sladko. Leto, pre nás záhradkárov, znamená aj čas zavárania. Radi využívame úrodu naplno a pripravujeme si zásoby na zimné mesiace. A pretože zaváranie s kilami bieleho cukru nie…
Táto nátierka je tak výborná! Nevedela som sa už dočkať, kedy ju budem môcť s vami zdielať. Neskutočná mňam kombinácia chrumkavej mrkvy, nasekaných vlašských orechov a čerstvého špenátu. Ste pripravení sa do nej zaryť? 😛
Mrkvu som si očistila a nastrúhala na hrubšie. Čerstvý špenát a vlašské orechy som nasekala najemno. Potom som všetky suroviny pridala do misky a vidličkou všetko premiešala, dokiaľ sa všetko spolu pekne neprepojilo.
Pomazánka najlepšie chutí na celozrnných hriankach alebo s chrumkavými celozrnnými krekrami (ako môžete vidieť na fotke).
Dobrú chuť.
Vybrané na základe typu jedla.