Probiotické overnight vločky s arašidovým maslom a jablkom

Info:

1 porcia
Predpríprava: 5 minút
Príprava:
Príprava spolu: 5 minút
1 porcia obsahuje:
320 kcal
Sacharidy: 49 g
Tuky: 10 g
Bielkoviny: 13 g

Úvod:

Chcete zvýšiť pravdepodobnosť dlhšieho a zdravšieho života? áno? Pite kefír!

Prednedávnom som dostala od známych kefírovú tibetskú hubu, ktorá umožňuje tento kefír si vyrobiť v pohodlí domova. Nie je na tom nič zložité, treba si len zohnať tento zázrak domov a začať s výrobou. 😉 Odporúčam ho piť hlavne ľuďom, ktorí majú problémy so žalúdkom. Navyše veľa chorôb súvisí so zlým trávením a zápchami.

Kefír je pomerne kyslý. Nemusíte ho piť len tak samotný, jeho využitie je všestranné. A toto je jeden spôsob, ako si pripraviť kefír chutne-s javorovým sirupom, jabĺčkom, chia semienkami a arašidovým maslom! Je veľmi jednoduchý a chutný. Zasýti až do obeda.

Využite vašu fantáziu a skombinujte chute od výmyslu sveta.

Aj keď sa vám túto tibetskú hubu nepodarí zohnať, kefír sa dá zakúpiť už kdekoľvek. 😉

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

Vločky:
● ovsené vločky - 1/3 šálky -
● vanilkový extrakt - 1 ČL -
● chia semienka - 1 ČL -
● javorový sirup - 1 PL -
● kefír - 2/3 šálky -
Na dokončenie:
● arašidové maslo - 1/2-1 PL -
● 1/2 jablka - nakrájaného na kocky - -

Postup:

Večer do sklenenej nádoby som pridala všetky suroviny na vločky, dôkladne premiešala a uzavrela. Nádobu som uložila do chladničky a nechala pôsobiť cez noc.

Ráno som vločky zo sklenenej nádoby premiestnila do misky a vrch dozdobila jabĺčkom a arašidovým maslom.

Dobrú chuť. 🙂