Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom
Ak si radi pripravujete na raňajky vajcia na akýkoľvek spôsob, tak dnešný recept vás určite bude baviť! ;) Chrumkavá celozrnná kôrka, v ktorej je lahodne zapečené vajce, a to všetko…
Extra nadýchané lievančeky s krémovým vnútrom, ktoré si musíte pripraviť! Vďaka ricotte sú jemné aj po upečení. Vyčaria vám chutné a krásne víkendové ráno. 🙂
V jednej miske som si zmiešala špaldovú múku, kokosový cukor, prášok do pečiva a štipku soli. V druhej miske som si zmiešala mandľové mlieko, ricottu, žĺtka, vanilkový extrakt, šťavu a kôru z citróna. Mokrú zmes som vyliala do suchej zmesi a premiešala. Nakoniec som zľahka pridala sneh vyšľahaný z bielok.Na panvici som si rozohriala kokosový olej a tvorila menšie, zlatohnedé lievančeky.Podávame s čerstvým ovocím poliate javorovým sirupom.
Dobrú chuť.
Vybrané na základe typu jedla.