Medovo-škoricový snack z cíceru
Info:
Úvod:
Ak radi chrumkáte niečo pri filme alebo máte chuť na niečo sladké medzi hlavnými jedlami, siahnite po tomto zdravom nízko-kalorickom recepte! Chutia fantasticky! Keď som ich dala rodine prvýkrát ochutnať, ich reakcia bola: “Wow, to je cícer?!” :O
TIP: Pre urýchlenie prípravy môžete použiť cícer v plechovke, najlepšie v bio kvalite.
Suroviny:
Postup:
Uvarený cícer som si poukladala na suchú utierku, aby vsiakla prebytočnú vodu. Rúru som si predhriala na 180 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. Suchý cícer som rovnomerne poukladala na plech a dala piecť na 45 minút. Upečený cícer som premiestnila do misky, ešte horúci premiešala s ostatnými surovinami a dala zapiecť na ďaších 10 minút, aby cícer pekne skaramelizoval.
Cícer pred konzumáciou som nechala vychladnúť.
Nezjedený skladujeme v uzatvorenej nádobe pár dní ( ale to nebude treba 😛 ).
Dobrú chuť.