Kokosovo-maková kaša z bulguru

Info:

2 porcie
Predpríprava: 5 minút
Príprava: 25 minút
Príprava spolu: 30 minút
1 porcia obsahuje:
278 kcal
Sacharidy: 45 g
Tuky: 6 g
Bielkoviny: 7 g

Úvod:

Skoré ráno tvorí moju najobľúbenejšiu časť dňa. Tých pár minút samoty, ktoré mam pre seba, hlboko milujem. Čistá myseľ, myšlienky a prázdny žalúdok. Takmer vždy vyhraje chuť horúcej a sladkej kaše, ktorá obsahuje tú najlepšiu kombináciu chutí a zdravých surovín. Toto bolo jedno z tých rán, kedy bulgur, kokos a mak stvorili niečo výnimočné. 🙂

Air Force 1 Tenisky Low Biele

Suroviny:

2 PL - med/javorový sirup/agave
1/2 ČL - vanilkový extrakt
- - - kôra z 1 citróna
180 ml - kokosové mlieko
2 PL - nepomletý mak
120 ml - vlažná voda
80 g - špaldový bulgur

Postup:

Do hrnca som pridala vodu s kokosovým mliekom, agáve sirup, vanilkový extrakt a bulgur a priviedla k varu. Plameň som stíšila na minimum, pokryla pokrievkou a varila cca 20 minút, dokiaľ bulgur nezmäkol a nevsiakol všetku tekutinu. Nakoniec som primiešala mak a citrónovú kôru.
Kašu som rozdelila do dvoch misiek a ozdobila ovocím.
Podávame ešte teplé.

Dobrú chuť.

Podobné Fit Recepty

Fit Knihy