Mramorový cukinový chlebík s čokoládou
Perfektne vláčny, tak akurát sladký, bohato čokoládový! Zámer pečenia bol „pečenie zo zásob“ a spotrebovať suroviny v chladničke ako správna gazdinka. :D Nakoniec to vôbec nebol zlý nápad! ;) Vznikol…
Nepečená, fantastická, najjednoduchšia a najrýchlejšia pochúťka iba z 3 surovín, ktorú zmiešate doslova do minútky! 😉 Bezchybná na lenivú nedeľu.
Tušíte, aké suroviny by to mohli byť? 🙂
TIP: Namiesto arašidového masla môžete použit akékoľvek orechové. Ak máte intoleranciu na lepok, použite bezlepkové vločky.
Formu 23×23 cm som si vyložila papierom na pečenie. V hrnci na miernom plameni som si spolu rozpustila agáve sirup a arašidové maslo. Následne som plameň vypla a primiešala ovsené vločky. Zmes som premiestnila do formy a utlačila. Vrch som posypala kúskami arašidov a dala do mrazničky na 30-60 minút, dokiaľ zmes nestuhla, a potom nakrájala.
Dobrú chuť.
Vybrané na základe typu jedla.