Ihneď mäkké medovníčky s kúskami orechov
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Postup:
Rúru som si predhriala na 175 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. V malom hrnci som si roztopila kokosový olej spolu s medom. Vo väčšej miske, okrem vajca, som si premiešala špaldovú múku so zvyšnými surovinami. Potom som priliala roztopený kokosový olej s medom a vmiesila do cesta. Nakoniec som pridala vajce a vypracovala tuhšie nelepivé cesto (ak cesto bude redšie a lepiť sa, prisypte viac múky). Cesto som dala na 30 minút odpočívať do chladničky.
Kuchynskú linku som si pomúčila múkou a cesto vyvaľkala do tvaru kruhu (cca 0,5cm hrubé). Z cesta som vykrajovala medovníčky ľubovolného tvaru a ukladala na plech. Vrch medovníkov som potrela rozšľahaným vajíčkom a dala piecť na 10 minút (dlho ich nepečte, inak budú tvrdé).
Skladujeme v uzatvorenej nádobe.
Dobrú chuť.