0500. Egrešový cobbler_02

Egrešový cobbler

Výživové Hodnoty:

4 porcií / ks
50 minút
1 porcia obsahuje:
255 kcal
45 g sacharidov
9 g tuku
4 g bielkovín

Popis:

Rýchly a pohodlný dezert (alebo raňajky?), ktorý uspokojí vaše chute na 100%. Bohaté množstvo šťavnatého a sezónneho ovocia ukryté pod chrumkavou perinkou.Dezert je veľmi flexibilný. Stačí použiť 2-3 šálky ovocia, ktoré máte momentálne po ruke a "perinku" môžete pripraviť z akejkoľvek múky. Z ovocia odporúčam použiť bobuľové ovocie a z múk ovsenú, mandľovú, pšennú, špaldovú či pohánkovú.TIP: Cobbler môžete servírovať so studeným jogurtom alebo domácou zmrzlinou.
Air Force 1 Tenisky Low Biele
Tenisky Air Force 1 na našom druhom eshope!

Suroviny:

Cesto:

2 PL kokosový olej
1 ČL jedlá sóda
1/3 šálky akékoľvek mlieko
2 PL kokosový cukor
3/4 šálky akákoľvek múka

Ovocie:

1 ČL mletá škorica
1/3 šálky med/javorový sirup/agave
1 šálka čerstvé maliny
- - šťava z 1/2 citróna
2 šálky egreše
2 PL tapioková múka

Postup:

Ovocie- Rúru som si predohriala na 200 stupňov. Do misky som si pridala egreše a jemne ich rozlačila vidličkou. Následne som pridala maliny s ostatnými surovinami a premiešala. Ovocie som premiestnila do okrúhlej zapekacej misky (26 cm) a dala predpiecť na 10-15 minút. Zatiaľ som si pripravila cesto.

Cesto- V miske som si zmiešala múku, cukor, jedlú sódu a prstami vmiešala kokosový olej (vznikne drobivá zmes). Nakoniec som vmiešala mlieko.

Ovocie som vytiahla z rúry, lyžicou som na vrch ukladala menšie kôpky cesta a dala zapiecť ešte na 30 minút (ak chcete, vrch môžete posypať ešte škoricou a cukrom, pretože egreše sú veľmi kyslé). Zmes som rovnomerne rozdelila do misiek a servírovala s kopčekom jogurtu alebo domácej zmrzliny.

Dobrú chuť.

Kalórie sú počítané s mandľovou múkou a mandľovým mliekom.

Ďalšie Fitness Recepty

Cviklové palacinky plnené kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechami

Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi

Recept na Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Chutná blesková paella ako zo Španielska

Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom

Kakaový závin zo špaldovej múky