Čokoládové košíčky s arašidovým maslom a proteínom
Info:
Úvod:
Čokoláda + arašidové maslo-známa a veľmi obľúbená kombinácia. S týmto zábavným receptom ich pripravíte rýchlo a jednoducho. Sú fantastické, super krémové a navyše bez pridaného cukru! V ústach sa vám ihneď spustí lavína čokoládovo-arašidovej chuti. Ach! 😉
Suroviny:
Postup:
Čokoládu som si nalámala na kúsky, do hrnca napustila trochu vody a roztopila ju v miske nad parou. Do každej silikónovej formičky som pridala 1 polievkovú lyžicu čokolády a dala na 10-15 minút do mrazničky. Zatiaľ som si zmiešala suroviny na arašidovú plnku.
Do misky som si pridala arašidové maslo spolu s vanilkovým proteínom, vanilkovým extraktom a pridávala po častiach mandľové mlieko, dokiaľ mi nevznikla hladká, krémová a mierne hustá konzistencia.
Po 15 minútach som košíčky vybrala z mrazničky a na stuhnutú čokoládu som pridala rovnomerne do každého košíčku arašidovú plnku a pokryla rostopenou čokoládou (ak chcete, vrch košíčkov môžete niečím ozdobiť, napríklad aj celými arašidmi).
Hotové košíčky som vložila opäť do mrazničky (odporúčam chladiť cez noc, alebo postačí aj 1 hodina).
Dobrú chuť.