Čokoládová nátierka z avokáda
Info:
Úvod:
Avokádo je moja obľúbená surovina. V mojom jedálničku patrí medzi hlavné zdroje zdravých tukov. 🙂 Proste skvelá, univerzálna a prispôsobivá surovina! 🙂 Dajú sa z neho pripravovať rôzne chutné pomazánky, sladké aj slané, omáčky, šaláty, zapekať, pripravovať zdravé koláče, cookies, zmrzliny, pudingy…
Dnes mám pre vás recept na jednoduchú a zdravú čokoládovú pomazánku aka nutellu! 😉 Už tu jeden recept na zdravú čoko nátierku máme, ale táto je úplne odlišná.
Krémová, bohato čokoládová, úplne bez lepku, laktózy, s obsahom kvalitných tukov. Taktiež vegan a paleo friendly.
Viete si predstaviť niečo lepšie na raňajky? Predstavte si, ako si ju rozotierate ráno na teplú a chrumkavú hrianku. Mmmňam! 😉
Suroviny:
Postup:
Všetky suroviny som si pridala do mixéra a mixovala do hladkej a hustej konzistencie. Zmes som premiestnila do sklenenej nádoby, uzatvorila a dala ju chladiť do chladničky, najlepšie cez noc (vtedy dosiahne tú pravú nátierkovú konzistenciu).
Dobrú chuť! 🙂