Čerešňový kompót – zavárame bez cukru
A predsa sladko. Leto, pre nás záhradkárov, znamená aj čas zavárania. Radi využívame úrodu naplno a pripravujeme si zásoby na zimné mesiace. A pretože zaváranie s kilami bieleho cukru nie…
Skvelý tip na desiatu, alebo na pred-tréningovú desiatu! 🙂
Milujem orieškové masla! Milujem banány! Milujem ich kombináciu! Milujem ako kreatívne sa dajú pripraviť a zjesť! Toto nie je skutočný recept, len skvelý nápad ako zjesť banán s arašidovým maslom.
Najlepšie je použiť arašidové maslo s kúskami celých arašidov.
Všetko čo treba spraviť je, že ošúpete banán, narežete stred ostrým nožíkom, tak aby spodok ostal uzavretý, a opatrne roztvoríte. Potom stačí už len naplniť mierne roztopeným arašidovým maslom, vrch poliať medom a posypať škoricou.
Dobrú chuť! 🙂
Vybrané na základe typu jedla.