Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Raw maniaci a maniačky pozor! Mysleli ste si, že milované ovocné guľky už nikdy neochutnáte? Tak s nami áno. 😉 Rýchle, fantastické a 100% raw. Radíme využívať sezónne ovocie. 🙂
Kešu orechy spolu s kokosom som vymixovala v mixéri úplne najemno. Zmes som premiestnila do misky, pridala agáve sirup a premiešala. Následne som pridávala po troške teplú vodu, dokiaľ sa mi cesto nespojilo (malo by byť mierne lepkavé). Na dlani som si vždy vytvorila tenšie placky a obalila v nej celé jahody.
Nakoniec som posypala kokosovým cukrom a poliala zľahka kokosovým olejom. Fantáziu využite naplno. Môžete posypať čímkoľvek, napríklad aj makom.
Dobrú chuť.
Vybrané na základe typu jedla.