Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Zdravý, rýchly a chutný šalát s našou slovenskou bryndzou! 🙂 Niet čo dodať. Jednoducho výborný.
Listovú zeleninu som si umyla pod tečúcou vodou a natrhala na malé kúsky. šalátovú zmes som si v miske zmiešala spolu s cibuľou, reďkovkami a pokvapkala s citrónovou šťavou, olivovým olejom a dochutila soľou (neprežeňte to s ňou, bryndza je dosť slaná) a korením.
Hotový šalát som rozdelila do dvoch tanierov a na vrch rozdrobila bryndzu (na každý tanier 1/2 balenia). Vrch môžete ešte posypať podrvenými vlašskými orechmi.
Dobrú chuť! 🙂