Zapekané cestoviny s brokolicou, syrom a prosciuttom

Zapekané cestoviny s brokolicou, syrom a prosciuttom

Výživové Hodnoty:

9 porcií / ks
60 minút
1 porcia obsahuje:
399 kcal
44 g sacharidov
13 g tuku
22 g bielkovín

Popis:

Celozrnné cestoviny, brokolica, prosciutto, kuracie mäso, veľké množstvo roztápajúceho sa syra...Pohodlné a lahodné jedlo plné bielkovín, ktoré zmizne z plechu ihneď, a to sa ani nenazdáte! ;)Pridaním celozrnnej strúhanky na vrch dodáte cestovinám peknú chuť a chrumkavú textúru.
Air Force 1 Tenisky Low Biele
Tenisky Air Force 1 na našom druhom eshope!

Suroviny:

- - soľ
- - mleté čierne korenie
1 ks vajce
2 ks cesnak (strúčik)
500 g neuvarené celozrnné cestoviny
125 g nastrúhaný syr Eidam 30%
1 ks brokolica
100 g kuracie prsia
125 g nastrúhaná mozzarella
400 g grécky jogurt
100 g kvalitné prosciutto

Postup:

Cestoviny som si uvarila vo vriacej a mierne osolenej vode domäkka. Brokolicu som nakrájala na menšie kúsky a pripravila ju na pare taktiež domäkka. Posciutto som nakrájala na pásiky a kuracie mäso na malé kocky, ktoré som dochutila soľou a čiernym korením. Vedľa v miske som si vymiešala grécky jogurt spolu s vajíčkom, rozpučeným cesnakom, čiernym korením a soľou (bylinky môžete pokojne použiť podľa chuti).Rúru som si predhriala na 200 stupňov a plech vymazala olivovým olejom. Do stredne veľkej misy som pridala uvarené cestoviny, brokolicu, kuracie mäso, prosciutto, syry a zaliala gréckym jogurtom. Rukami som zmes premiešala, aby sa všetko spolu pekne prepojilo. Zmes som vyliala na plech (ak chcete, môžete pridať na vrch ešte syr) a zľahka posypala celozrnnou strúhankou (taktiež voliteľné).Zapekala som 30-35 minút.
Dobrú chuť.

Ďalšie Fitness Recepty

Cviklové palacinky plnené kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechami

Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi

Recept na Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Chutná blesková paella ako zo Španielska

Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom

Kakaový závin zo špaldovej múky