Parmezánové čipsy z cukiny
Info:
Úvod:
Zdravé a výživné chrumkanie, ktoré je neuveriteľne krehké, bez pridaného tuku a návykové! Sú rýchle a je viac než pravdepodobné, že všetky suroviny máte ihneď teraz poruke doma. 😉
Suroviny:
Postup:
Rúru som si predhriala na 220 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. Cukinu som si umyla a nakrájala na kolieska (nie moc tenké, pretože sa hneď spália).
Nakrájanú cukinu som pridala do hlbokej misy. V ďalšej miske som si zmiešala parmezán, celozrnnú strúhanku, bylinky, koreniny (použite podľa chuti) a mierne osolila. Každé koliesko cukiny som z oboch strán obalila v parmezánovej zmesi a uložila na plech.
Piekla som 10-15 minút alebo dokiaľ neboli chrumkavé a zlatisté (cukinové kolieska priebežne kontrolujte, môžu sa rýchlo spáliť).
Dobrú chuť.