Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Zelený mix, ktorý je bohatý na vlákninu a antioxidanty! 🙂 Mungo fazuľky mu dodávajú špecifickú a orieškovú chuť. Posledným krokom je spestriť tento vegetariánsky tanier čerstvou citrónovou šťavou, olivovým olejom a sójovou omáčkou.
Poslúži aj ako skvelá príloha ku grilovanému mäsu. 😉
TIP: šalát pred servírovaním môžete posypať rôznymi semienkami (slnečnicovými, sezamovými, tekvicovými…)
Brokolicu s hráškom som si uvarila na pare domäkka. Vedľa v miske som si vymiešala olivový olej, citrónovú šťavu, med, sójovú omáčku, mleté čierne korenie a soľ podľa chuti. V ďalšej miske som si zmiešala hrášok, brokolicu a naklíčené mungo fazuľky. Nakoniec som zmes poliala s pripraveným dressingom a premiešala.
Dobrú chuť. 🙂
Vybrané na základe typu jedla.