Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Rýchla, zdravá a krémová omáčka z hrášku a čerstvej mäty, ktorá prekypuje jarnou chuťou a farbou! Mäta jej dodáva sviežu chuť a perfektne sa hodí k chuti hrášku. 😉
Ja som si ju pripravila ku grilovanému kuraciemu mäsu, ale hodí sa ku všetkým druhom mäsa, či rybám. Odporúčam pripraviť s ryžou alebo s akoukoľvek vašou obľúbenou prílohou.
Uvarený hrášok na pare som si v miske rozmixovala ponorným mixérom spolu s jogurtom, cesnakom a lístkami mäty na hladkú konzistenciu, a dochutila čiernym korením.
Kuracie prsia som si jednoducho zľahka nasolila a posypala korením určené na kuracie mäso. Na panvici som si rozohriala olivový olej a mäso opiekla z každej strany, dokiaľ nebolo hotové.
Servírujeme. 🙂
Dobrú chuť!
Vybrané na základe typu jedla.