Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Extra jednoduchý, ale za to veľmi chutný a ľahký recept plný zdravých tukov a bielkovín! Grilovaný losos so sviežim avokádovým dipom. Kombinácia, ktorá očarí a zachutí každému. 😉 Na obed si ho pripravte s obľúbenou prílohou a na večeru len tak s čerstvým listovým šalátom.
Najprv som si pripravila dip. V miske som si vidličkou rozpučila avokádo na pyré, pridala citrónovú šťavu, jogurt, parmezán, rozpučený cesnak, dochutila s trochou soli, korením a zamiešala.
Lososa som si jednoducho očistila, posypala korením na ryby a ugrilovala z každej strany dozlatista, dokiaľ nebol prepečený (lososa môžete pripraviť aj na panvici, či upiecť v rúre v alobale).
Dobrú chuť! 🙂