Cukinové rezance s pestom a sušenými paradajkami

Cukinové rezance s pestom a sušenými paradajkami

Výživové Hodnoty:

1 porcií / ks
50 minút
1 porcia obsahuje:
130 kcal
9 g sacharidov
7 g tuku
5 g bielkovín

Popis:

Nízko-sacharidové cestoviny? áno! Dnes si ukážeme ako pripraviť obľúbené cestoviny takmer bez sacharidov, a to bez straty chuti! ;)
Air Force 1 Tenisky Low Biele
Tenisky Air Force 1 na našom druhom eshope!

Suroviny:

- - soľ
- - trocha strúhaného parmezánu navrch (voliteľné)
1/4 šálky nakrájané sušené paradajky
180 g cukinové rezance
1 PL obľúbené pesto

Postup:

Cukinu som si umyla, zbavila šupky a obidva konce odkrojila. Pomocou škrabky na zemiaky som si nastrúhala rezance, ktoré som následne ostrým nožíkom rozkrájala na ešte menšie pásiky. Cukinové rezance som premiestnila do misky, osolila a dala odpočívať do chladničky aspoň na 30 minút.

Po 30 minútach som cukinu vytiahla z chladničky a zliala prebytočnú vodu. Cukinu som si premiestnila na panvicu spolu s pestom a paradajkami. Opekala som zľahka 5 – 10 minút (rezance moc nemiešajte, iba zľahka, snažte sa skôr s panvicou premiešavať). Nakoniec pred podávaním som posypala parmezánom.

Dobrú chuť! 🙂

Ďalšie Fitness Recepty

Cviklové palacinky plnené kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechami

Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi

Recept na Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Chutná blesková paella ako zo Španielska

Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom

Kakaový závin zo špaldovej múky