Cukinové rezance s pestom a sušenými paradajkami
Info:
Úvod:
Nízko-sacharidové cestoviny? áno! Dnes si ukážeme ako pripraviť obľúbené cestoviny takmer bez sacharidov, a to bez straty chuti! 😉
Suroviny:
Postup:
Cukinu som si umyla, zbavila šupky a obidva konce odkrojila. Pomocou škrabky na zemiaky som si nastrúhala rezance, ktoré som následne ostrým nožíkom rozkrájala na ešte menšie pásiky. Cukinové rezance som premiestnila do misky, osolila a dala odpočívať do chladničky aspoň na 30 minút.
Po 30 minútach som cukinu vytiahla z chladničky a zliala prebytočnú vodu. Cukinu som si premiestnila na panvicu spolu s pestom a paradajkami. Opekala som zľahka 5 – 10 minút (rezance moc nemiešajte, iba zľahka, snažte sa skôr s panvicou premiešavať). Nakoniec pred podávaním som posypala parmezánom.
Dobrú chuť! 🙂